Seneste nyheder

Åben for tilmelding til den kommende sæson 

 
Esbjerg Svømmeklub har nu åben for tilmelding til den kommende sæson med opstart i uge 35. Vi har alverdens muligheder for dig der gerne vil lære at svømme, fortsætte med at udvikle dig som svømmer, eller til dig som gerne vil svømme på motions plan. Vi har svømning for børn i alle aldre, både babyer, begyndere eller de mere erfarne. Så uanset om du er baby, barn, teenager eller voksen, erfaren eller uerfaren, så har vi det helt rigtige hold til dig eller dine børn.

Tag et kig på vores hjemmeside her og find det helt rigtige hold.

 
Søhest bronze hold i varmere vand 

Bemærk at vi som noget nyt til denne sæson har Søhest bronze hold i varmere vand, både i Svømmestadion og på Præstegårdsskolen fredag eftermiddag og lørdag formiddag.

 
Åbent hus-arrangement

Er du i tvivl om hvilket hold du skal tilmelde dig eller dit barn på? Bare rolig, vi kan guide dig således at du finder det helt rigtige hold.

Vi afholder et åbent hus-arrangement lørdag den 16. juni fra 12.00-13.30 i Seminariets Svømmehal ved UC Syd. Her kan du komme og få vurderet svømmefærdigheder, sådan at vi kan fortælle dig hvilket hold du skal tilmelde dig eller dit barn på.

Adresse: Skolebakken 171 6705 Esbjerg Ø

Aqua Fitness!

Som noget nyt i næste sæson udvider vi vores tilbud for voksne som gerne vil forbedre deres sundhed, eller blot have muligheden for mere bevægelse og sjov i vandet. Vi er nemlig begyndt at uddanne en gruppe af vores dygtige undervisere til Aqua Fitness. Vi starter nye Aqua Fitness hold op i uge 43. Hold derfor godt øje med hjemmesiden for mere information omkring holdtyper og tidspunkter.

 

Vi glæder os til at se jer i den nye sæson.