Seneste nyheder

Esbjerg Sports College

Esbjerg Svømmeklub har en lang tradition for svømning på nationalt og internationalt niveau. Klubbens målsætning for elitearbejdet er nationale topresultater på junior- og seniorsiden med internationalt perspektiv.

Klubben har en professionel forankret elitesatsning med 3 fuldtidsansatte trænere. Via samarbejde med Esbjerg Kommune og områdets uddannelsesinstitutioner er der i Esbjerg mange års erfaring med at skabe et komplet setup omkring svømmere med mod på at drive såvel den civile karriere som svømmekarrieren så langt som muligt. Vi tror på, at hele mennesker bliver de bedste eliteudøvere og at en dagligdag hvor svømmekarriere og uddannelse går hånd i hånd er en forudsætning.

Al træning er samlet på det flotte Svømmestadion Danmark, som byder på optimale faciliteter til den daglige træning. På Svømmestadion Danmark tilbyder vi op til 10 faste ugentlige vandpas, hvoraf de 7 er på langbane. Elitesvømmerne i Esbjerg har desuden adgang til et veludstyret styrketræningscenter, der er beliggende i Blue Water Dokken 300 meter fra Svømmestadion Danmark.

Fra Svømmestadion Danmark har du kun få hundrede meter til ungdomsuddannelser og til Esbjerg Sports College og på den måde minimeres tiden til transport i hverdagen.

Vi tilbyder et godt udviklingsorienteret træningsmiljø, hvor vi målrettet udvikler selvstændige seniorsvømmere og hvor alle bidrager til fælles gavn. Vi forventer naturligvis, at du er indstillet på at bidrage for at kunne nyde godt af de muligheder vi tilbyder i vores træningsmiljø.

Har du mod på en hverdag som elitesvømmer, viljen til at arbejde hårdt og lyst til at udvikle dig, så er Esbjerg Svømmeklubs elitesatsning og Esbjerg Sports College måske noget for dig.

Læs mere om Esbjerg Sports College på http://esbjergsportscollege.dk/!

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Esbjerg Sports College

Telefon: 76 11 42 33
Mail: kontakt@esbjergsportscollege.dk

Esbjerg Svømmeklub (Brian Daniel Marshall)

Telefon: 22 73 69 64
Mail: bdm@esbjergsk.dk