Seneste nyheder

Dag 3 til DM junior


Vi havde igen en meget blandet dag.
Det startede ud med 50 fri hvor det handler om power, tryk og frekvens og små detaljer som skal sidde lige i skabet.
Det lykkedes Ok for Michelle Kramer Andersen som svømmer sig til en swim off om B finalen, og vinder den med en perfekt udført plan og ny pr som er under nordisk junior kravtid (27,64) . Desværre skulle hun dog ha gået den tid i april for at kvalle- men super flot at hendes udviklingskurve bare er ret lodret!

Så har vi 200 m butterfly hvor Thilde Timmermand efter en lang sæson med udvikling af netop dette løb, begynder at have mere og mere kontrol, og ender som 16. Hurtigste. Tobias Boström gik personlig rekord og skulle være i en finale, men blev desværre diskvalificeret. Luis Velasques of Jakob Mose repræsenterede dog Esbjerg i finalerne, og de kæmpe et godt løb.

Dagen slutter af med en fantastisk holdkap, hvor pigerne på billedet stiller til start, og vinder en overraskende bronze!!
Caroline lægger super godt fra start og hr er af hendes indtil videre bedste løb.
Astrid - stævnets bryst svømning dronning gir derefter et godt forspring til Thilde Timmermand, som svømmer hurtigere end hun gjorde i gårsdagens finale , og Michelle er endelig til stævnet efter 3 forsøg kommet under minuttet på hjemturen, og henter modstanderen og vi vinder med kun få 100dele! Mega spændende og cool race! Kæmpe tillykke!