Seneste nyheder

Esbjerg Svømmeklub vinder to priser til Svømme Award 2016!!!!

Klubbens to frivillige dynamoer, Mike Glargaard og Lasse K. Hansen vandt, i vanligt samarbejde, VELFORTJENT prisen for årets ildsjæl.

Örn Arnarson tog prisen som årets juniortræner, for sit flotte arbejde med klubbens bedste svømmere.

Stor aften for Esbjerg Svømmeklub og endnu engang stort tillykke til Mike, Lasse og Örn

Fra swimnews.dk:

Årets Danske Årgangs/Junior Træner - Örn Arnason

Örn har videreudviklet en gruppe talentfulde årgangsdrenge til nogle af Danmarks bedste juniorsvømmere. Det understreges af dansk juniorrekord i 400 medley til Mikkel Gadgaard og dansk juniorrekord i 4x100 fri. Ôrn har med drengene i Esbjerg vist imponerende juniorniveau i mange forskelligartede løb. 400 individuel medley har Esbjerg siddet tungt på i 2016. Det brede og høje juniorniveau har været tydeligt i Esbjergs dominans i holdkapperne.

Årets Idsjæl - Mike Glargaard og Lasse K. Hansen

Mike og Lasse er imponerende på hvert deres område, men når de samarbejder opstår der en stærk synergi. De skaber unikke ideer, som de er i stand til at føre ud i livet, selvom andre fra en start bare ville ryste på hovedet. Mike og Lasse har igennem en lang årrække været blandt de mest dedikerede frivillige i Esbjerg Svømmeklub, med speciale i afvikling at fantastiske svømmestævner. Senest har Mike og Lasse stået i spidsen for genopfindelsen af DM Åben Klasse i Esbjerg. Deres passion for at skabe gode oplevelser i svømmeverdenen har også gjort dem til lederne af Danish International Swim Cup, hvor 1400 deltagere årligt besøger Esbjerg for at opleve et af verdens største og mest spektakulære svømmestævner. Den enorme passion skaber en uvurderlig drivkraft til at motiverer andre frivillige i Esbjerg Svømmeklub.